Kirjoittamiani lehtijuttuja

Kävin jututtamassa Tullin rahakoira Poppea sekä Popen ohjaajaa Antti Muurosta Vaalimaan raja-asemalla. Koirien hajuasti on aivan käsittämättömän tarkka - ne haistavat myös rahat, savukkeet ja ruokapaketit! Kaupunkilehti Ankkuri 17.4.2019.

Kotkan kaupunginpuutarhuri Heikki Laaksonen on toinen saman moinen puurtaja. Haastattelin häntä kehittämisyhtiö Cursorin tuottamaan kevään 2017 seutuesitteeseen Kotkan upeista puistoista.

Metsänhoito ja sen tavat puhuttavat Suomessa, metsien maassa aina. Kävin jututtamassa Koskisen Oy:llä tuotantopäällikkö Jaakko Huttusta siitä, millaista raaka-ainetta kokenut sahuri haluaa halkaista maailmanmarkkinoille. Luonnon varassa -lehti 6.6.2018.Luonnon varassa -lehti 6.6.2018.

Siirryin Metsäkeskus Kaakkois-Suomen viestintäpäällikön paikalta freelancer-kirjoittajaksi syksyllä 2005. Oli mielenkiintoista palata kuulemaan, mitä Suomen Metsäkeskukseksi muuttuneelle organisaatiolle kuuluu. Työn jatkuva muutos ja tietotekniikan murros on pannut työnkuvat ja työn tarkoituksen ihan oikeasti mietinnän alle sielläkin. Juttu luonnonvarassa.fi -verkkolehdessä 6.3.2019.